Cum face Ana cumparaturi in supermarket

Cand mergem la cumparaturi, fie noi doua, fie toti trei, prefer sa o las pe Ana sa mearga singura, pe jos, printre rafturi. Daca nu ne grabim foarte, foarte, foarte tare.

Si iata cum (ne) face Ana cumparaturile:

A. Pune mana exact pe produsele pe care vrem sa le cumparam. E varianta ideala, desigur. Se intampla destul de des. Asa ca pune mana, spre exemplu, pe punga cu fulgi de ovaz si se tine de ea pana cand ajungem la casa.

B. Pune mana exact pe produsele de care nu avem nevoie. Uneori ramanem la raft pana isi satisface curiozitatea, alteori plecam si ne intoarcem sa asezam produsele la loc. Dar de cele mai multe ori ramanem in zona si ii dam sa tina un alt produs pe care oricum il cumparam. Deocamdata figura asta ne merge.

C. Ia ceea ce are nevoie din cosul altor persoane. Am patit-o cu niste banane. A apucat strans punga cu banane a unui nene, printre zabrelele carutului de cumparaturi, si a inceput sa traga de ele de am crezut ca fie feliaza bananele si tot le scoate, fie pleaca cu tot carutul dupa ea. Un zambet si o punga proprie cu banane au rezolvat situatia.

D. Ia din raft ce crede ea ca-i trebuie, si pune in cosurile altor persoane, nestiind care e al nostru. Asta e cea mai dificila: sa bag mana in cosul omului ca sa iau obiectul respectiv, sa-l duc la raft dar sa risc sa ma vada respectivul cumparator, sau sa-l las acolo si sa-l descopere singur la casa?!

Astept sa vad care vor fi variantele E, F…. Nu cred ca se va opri doar la cele 4 de mai sus….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s